Beza Produk Cosmoderm Vitamin E Cream 1000 i.u & 3000 i.u

Beza Produk Cosmoderm Vitamin E Cream 1000 i.u & 3000 i.u

Apa beza 2 produk Cosmoderm Vitamin E Cream 1,000iu dengan 3,000iu? Ada yang masih keliru tentang vitamin E cream cosmoderm ini. Berikut penerangan dari pihak cosmoderm tentang perbezaan antara dua produk cosmoderm iaitu krim vitamin E cream 1000 iu dan 3000 iu ini.

Perbezaan Krim Cosmoderm Vitamin E 1,000 iu dan 3,000 iu

• Penggunaan Vitamin E Cream 1,000iu lebih sesuai untuk kulit normal dan tidak terlalu kering. Sesuai digunakan untuk sesiapa yang berumur 20+ kerana kandungan vitamin yang ada di dalamnya tak terlalu tinggi mengikut pH kulit. Jika kulit berminyak dan berparut, boleh guna Vit E Cream 1000 iu dgn syarat mesti guna Tea Tree Oil
Facial Cleanser setiap hari dan Tea Tree Oil Purifying Mask setiap minggu utk kurangkan minyak.

•Manakala untuk kulit ultra kering, kusam serta matang, kami sarankan guna Vitamin E Cream 3,000iu. Ia sesuai digunakan untuk sesiapa yang berumur 30+ kerana kandungan vitamin di dalamnya tinggi dan sangat sesuai bagi yang sudah berumur kerana pH kulit makin berkurangan mengikut umur..
kedua-duanya boleh digunakan pada waktu siang dan malam..

Kelebihan cosmoderm vitamin e cream

• Cosmoderm Vitamin E Cream ini juga membantu untuk memudarkan parut jerawat.

Note: Kulit berminyak tidak sesuai gunakan kedua-dua item di atas. Jika ingin pudarkan parut boleh gunakan, TETAPI perlu sapu di bahagian yang berparut SAHAJA dan pakai pada waktu malam. Pantau keadaan kulit selepas penggunaan.

Leave a Comment